opc_loader
MB-Cardesign
  • - Kwaliteitsproducten uit voorraad
  • - Snelle levering (1-2 dagen)

 

Veilig betalen
Verzendkosten

Verzendkosten NL

Wij verzenden altijd met tracktrace voor uw veiligheid 

* Briefpakketje (tot 20,-) a 4,50,-

* Pakketpost (boven 20,- a 6.50,-

 

Recensies
<span class="currency_symbol">€</span><span class="currency_price">89,95</span><span class="currency_symbol"></span> <span class="currency_symbol">€</span><span class="currency_price">69,95</span><span class="currency_symbol"></span>

Heb je een verkeerde maat naafdoppen besteld?

Bij de omschrijving van de door ons aangeboden naafdoppen gebruiken wij de buitenmaat van de naafdop zoals ook omschreven bij het artikel.

Laat het ons zsm weten dat je de verkeerde maat van de naafdop hebt besteld. Bestel dan de juiste maat naafdop en stuur de verkeerde maat retour naar onderstaand adres. Graag vragen wij je om het odernummer wel te vermelden bij de retourzending dan kunnen wij dit snel voor je regelen! Geen probleem bij MB-Cardesign.

retouradres:
MB-Cardesign
J.A. Middelhuisstraat, 7482 EL Haaksbergen

--------------------

Ik heb autoonderdelen ontvangen maar deze zijn al beschadigd tijdens het transport!

Als je bij de bezorging al ziet dat jouw bestelling beschadigd is kun je het beste het pakket weigeren zodat het automatisch terug gestuurd word naar MB-Cardesign. Stuur ons dan wel direct een berichtje dat je het pakket geweigerd hebt i.v.m. beschadigingen, dan weten wij ervan zodat wij ook maatregelen kunnen nemen.

Zie je pas na ontvangst dat het product beschadigd is maar kan foto's van de beschadiging en neem even contact met ons op zodat wij de onderdelen kunnen ruilen.

--------------------

De bestelde onderdelen komen niet overeen met dat wat je besteld hebt!

Als de onderdelen niet overeenkomen met wat je besteld hebt controleer dan de pakbon of het klopt met jouw bestelnummer. Mocht dat niet het geval zijn neem dan contact met ons op zodat wij het ontbrekende onderdeel kunnen nasturen of ervoor te zorgen dat je de juiste onderdelen alsnog toegezonden krijgt.

--------------------

Auto embleem verwijderen

Als je een nieuw autoembleem wil gaan monteren op je auto dan zul je waarschijnlijk eerst de oude moeten verwijderen. Bij auto emblemen heb je verschillende manieren van bevestiging. De meest voorkomende is echter dat het gaat om een verlijmt model. Je kunt dan het beste het oude embleem verwijderen met een dun mesje of schroevendraaier (let wel op dat je de autolak goed beschermd! Gebruik een doekje, oude lap, stukje karton oid). Wip voorzichtig het embleem los en verwijder de oude lijmresten. Tip! Probeer de oude lijmresten te verwijderen met WD40, dit zorgt ervoor dat de lijmlaag loslaat zonder dat je de lak van je auto beschadigd. Handig spul dat WD40:-)

-------------------

Winkelwagen
Best verkochte artikelen
Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Laat het ons weten!!

Wij lossen het altijd op voor u,klant is koning!